مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پشت بام

یکی از مالکان ساختمان در پشت بام مساحتی را دورتا دور ایرانیت زده اند و تا نیمه هم دیوار کرده است و از آن به عنوان خیاط خلوت استفاده میکند.واحد ایشان دوبلکس است و دو تا اتاقش روی پشت بام قرار دارد و از آن اتاق دری به بام باز کرده است و از آن در وارد این بخش ایرانیت زده میشوند و گل و ... گذاشته و از فضای پشت بام استفاده شخصی میکند. با توجه به اینکه پشت بام مشاع است آیا من میتوانم شکایت کنم؟ به کجا مراجعه کنم. سایر همسایگان چون آدم عصبی و قلدر هست ازش میترسن و وارد نمیشن. بهتره شکایت کیفری مطرح کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاعات را تصرف کرده باشد می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا می‌بایست از طریق شورای حل اختلاف درخواست کارشناس و تامین دلیل نمایید سپس دادخواست بدهید