مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام وقت بخیر
بنده مطلقه هستم و برای شروع ب کار رفتم محل کار و فرم پر کردم و فردای روز کاری ،صاحبکارم بمن پیشنهاد دادن و من رد کردم و و و همون روز اول بعد یکی دوساعت محل کار رو ترک کردم وکارت شناسایی من دست ایشونه
و مدام تماس میگیرن ک بیا سرکار و حق نداری همینطوری بری و من بازم نرفتم باز میگفتن بیا مدارکتو بگیر ک من هی عقب انداختم چون میخواست من رو ب هر بهانه ای ببینه
حالا ک از سمت من جوابی نگرفته تهدید کرده ک اره پدر من دادستانه( و واقعا هم دادستان هستن) و من یک کاری میکنم ک مجبور بشی با من باشی و ادعا میکنه چیزی تنظیم کرده ک من من رو صیغه کرده و گفت اکانت زده فیک متن درست کرده و اینجور حرفا و کلی تهدید
منم توی فرم کار آدرس و شماره و همه چی نوشتم
میشه برم شکایت کنم که به زور و تهدید میخاد به من نزدیک بشه؟کجا باید برم اصلا میشه ثابت کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت از جانب شما وجود دارد ابتدا دلایل و مدارک جمع آوری نمایید