مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه برای خودزنی

سلام وخسته نباشید.خواستم درباره کسی که به طرف داری از بردار زن خود که باعث ضرب و شتم همسایه ای که با پدر ایشان به علت ساخت و ساز حیاط خانه که جز مشاعات و قدرالسهم آن همسایه بوده شده با اینکه ساکن آنجا هم نبوده و در منزل پدری خود مهمان بوده پس از دیدن برادر زن خود که همسایه را باچاقو مورد ضرب و شتم قرار داده قبل از رسیدن اورژانس و کلانتری این فرد که داماد آن خانواده است و ساکن کرج برای فریب قانون با خودزنی خود از فرصت استفاده کرد قبل از رسیدن مامور کلانتری و دادن گزارش اشتباه جلوتر از آن همسایه که در بیمارستان بستری بوده میرود و شکایت میکند.ولی خدا را شکر به علت نداشتن عدله به جایی نمیرسد ولی باز اعتراض به حکم دادسرا میزند که باز رد میشود.بنده با شکایت و بردن شاهد و داشتن فیلم روز مشاوره در کلانتری که باز این دونفر به بنده حمله میکنند.و تحقیقات محلی کلانتری حکم به نفع بنده و حکم جلب تین فرد داده نیشود الان فقط میخوام بدونم حکم این فرد چیست که خودزنی و افترا به بنده زده.

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

افترا دارای مجازات نقدی در حق صندوق دولت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اقامه شکوائیه افترا ، شما باید ادعای خودزنی را اثبات نمایید و باید سؤ نیت ایشان اثبات گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادعای خودزنی باید از طریق نظریه پزشکی قانونی به اثبات برسد تا بتوانی تحت عنوان افترا شکایت کنید