مشاوره حقوقی رایگان - خرید تعهد خدمت معلم

سلام وقت بخیر من دانشجوی ورودی 98 فرهنگیان هستم با توجه به این که امسال سال اول کاری من هست متوجه شدم که این شغل اصلا با روحیاتم سازگار نیست و اذیت میشم
چند سوال داشتم
1. من این هفته گزینش با تبدیل وضعیتم مخالفت کرده و نامه داده بهم که اگر اعتراض دارین تا 2 ماه وقت دارین مراجعه کنید، اگر به رای اعتراض نکنم میتونم با همین مورد از تعهد خارج شم؟ بعد آیا باید هزینه ای پرداخت کنم در این شرایط؟
2. کلا اگر بخواهم تعهدم را بخرم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را باید از طریق آموزش و پرورش پیگیری کنید اگر دلایل منطقی برای عدم پاسخگویی داشتن می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید