مشاوره حقوقی رایگان - خرید تعهد خدمت فرهنگیان

با سلام عذر میخوام من قصد کنکور مجدد را دارم اما به دلیل تعهد به فرهنگیان نمیتونم شرکت بکنم. البته قصد انصراف از فرهنگیان را ندارم. اما سوال من در حال حاضر این هست که میخوام بدونم خرید تعهد به چه معناست؟من اگر هزینه ها رو پرداخت بکنم و تعهدم را بخرم دیگر اجازه کار در فرهنگیان را ندارم؟یعنی نوعی انصراف هست؟ در واقع من قصدم این هست که تعهدم را بخرم(چون میخواهم کنکور بدهم) انا همچنان برای آموزش و پرورش کار بکنم. آیا شدنیست؟ یا خرید تعهد به منزله انصراف هست؟ (دانشجوی سال سوم فرهنگیان هستم و بعد از فارغ التحصیلی قصد کنکور مجدد دارم)
با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما وقتی تعهد خدمت را بخرید به منزله انصراف تلقی و دیگر حق ادامه فعالیت در آموزش آن خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.