مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

باسلام من یک واحد از یک آپارتمان چهار طبقه خریداری نموده ام و این واحد من طبقه دوم مهندسی مباشد که دارای مشارکتهای در دیوار کشی و لوله فاضلاب با سایر طبقات موجود میباشد وتنها سازنده در این طبقات بنده می باشم و سایر طبقات به صورت نیمه تکمیل و خالی از سکنه می باشد و با وجود احتمال باران در ماه پیش رو احتمال ورود باران از طبقات فوقانی به سقف طبقه اینجانب میباشد و باوجود مکالمه ها و خواهش های مکرر از مالک طبقه بالاتر با طفره رفتن و شانه خالی کردن از مسولیت خود نسبت به ساخت واحد و یا حداقل ایزوله کردن واحد خود امتناع می ورزند و این مسأله را نیز عارضم که در قرارداد رسمی اینجانب فقط به مسال موجود در واحد خود اشاره نموده ام و بدلیل بی اطلاعی از واحدهای دیگر نوشته ای ندارم لذا خواهشمندم در این رابطه و توانایی انجام کارهایی را که دارم از طریق قانونی اقدام نماین راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تامین دلیل کنید و الزام به تعمیر ساختمان واگر بعدها سفف بمسکل خورد با تامین دلیل میتوانی. حسارت بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا موضوع مورد کارشناسی قرار گیرد و بر آن مبنا، اقدام به الزام به تعمیر ساختمان را بنمائید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید مطالب را به صورت اظهار نامه برای مالک طبقه فوقانی ارسال کنید، در صورت بروز هرگونه حادثه یا خسارت امکان مراجعه به نامبرده را خواهید داشت