مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک وراثی

با سلام و احترام.
ملکی وراثی با 4 وارث، که بدلیل عدم رضایت یکی از وراث برای فروش ملک، مجبور به شکایت و درخواست فروش از طریق دادگاه شدیم اما در مرحله ی کارشناسی تعیین قیمت برای مزایده، نفر چهارم رضایت خودش را مبنی بر فروش اعلام کرد و درخواست توافق و از ما تقاضای انصراف از شکایت و لغو مزایده را دارد اما در این وسط 2 نفر از وراث که شاکی بودند راضی به توافق نشده و اصرار به فروش از طریق مزایده دارند اما شاکیه سوم که من باشم موافق به انجام توافق هستم و با توجه به اینکه دو خواهر دیگر به هیچ عنوان کوتاه نمی آین
1-آیا اگه 2خواهر شاکی درخواست شرکت در مزایده رو به دادگاه بدن، میتونن فقط سهم 2نفر دیگر رو برای خرید ملک به دادگاه پرداخت کنن یا حتما باید کل مبلغ پرداخت بشه؟
2-آیا انصراف من باعث ابطال آن می شود؟
3-با توجه به اینکه قیمت کارشناس خیلی پایین تر از قیت اصلی زمین هست، یکبار هم اعتراض شده و مجدد کارشناس 3نفره اومده، من چطور میتونم جلوی مزایده رو بگیرم، آیا اگر نهایی شود برای فروش مزایده به امضای من نیز نیاز است یا دادگاه خودش ملک را برای فروش میگذارد؟
(زمین در روستا هست و هنور براش سند نگرفتن، به همین دلیل قیمت کارشناس خیلی پایین تر هستش، حتی وراث دیگه حاضر به گرفتن سند هم نیستن، چون تصمیم دارن در مزایده شرکت کنن و با قیمت غیر عرف زمین رو بخرن)

پاسخ ها :

مزایده ملک موروثی مزایده ملک مزایده