مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای فک پلاک موتور سیکلت

سلام بنده چند سال پیش موتور فروختم ..هنوز طرف نرفته پلاک بزنه
شماره پلاکمم یادم رفته چکار باید بکنم
سند و برگه سبز و کارت سوخت هم بنام خودمه هنوز.لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شماره های فعال پلاک بنام شمااز طریق پلیس 10 قابل استعلام است.
میتوانید از طریق مراجعه به پلیس راهور یا طرح شکایت دردادگاه نسبت به توقیف پلاک اقدام فرمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید