مشاوره حقوقی رایگان - ندادن مجوز ساخت زمین

سلام. خسته نباشید بنده یه زمین مسکونی 1000 متری درروستا داریم که دوتا سند تک برگ 500متری با کاربری مسکونی برا یکی بنام خودم ودیگری به نام شریکم گرفتم در اردیبهشت 1402
ودرخرداد سال 1401 زمین جزو زمینهای مسکونی شده قبل سال401 کشاورزی بودوالان رفتم اقدام کردم برا مجوزو پروانه ساخت که متاسفانه کارشناس زمین بنیاد مسکن میگه تو کروکی یکی از زمینهات فضای سبزه ودیگری کوچه 10 متری وجود داره ومجوز ساخت ندادن و در کروکی بنده نوشتن غیر مجاز لطفا راهنماییم کنید که همچین چیزی میشه و چه راه کاری داره؟ ایامیشه بنیاد مسکن رو شکایت کرد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا از بنیاد مسکن پیگیری کنید و درصورت عدم ‌پاسخ به دیوان عدالت مراجعه نمایید