مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سهم الارث بابت مهریه

سلام
سهم الارث بنده بابت مهریه توقیف است و قرار است با نظر کارشناسی به مزایده گذاشته شود پرسش بنده این است که اگر محکوم له ملک را در مزایده با قیمت بالاتر برنده شود و قیمت بنده شدن با قیمت پایه و کارشناسی تفاوت داشته باشد ایا اختلاف قیمت باید توسط محکوم له پرداخت شود؟ و اگر جواب مثبت است باید به کجا پرداخت گردد؟ و سوال بعد اینکه ایا با برنده شدن محکوم له باید نیم عشر نیز توسط ایشان پرداخت شود؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هزینه اجرایی النهایه برعهده خوانده یا محکوم علیه است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ملاک فروش درمزایده اول ، بالاترین قیمت پیشنهادی از قیمت کارشناسی میباشد.
نیم عشراز محکوم علیه درنهایت وصول میگردد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله و باید به دادگستری پرداخت کند و نیم عشر با محکوم علیه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
نیم عشر باید توسط محکوم علیه پرداخت گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر نیم عشر بر عهده محکوم علیه است ، چنانچه قیمت خرید ملک بیش از مطالبات باشد مبلغ به حساب دادگاه واریز می‌شود که می‌توانید از دادگاه درخواست برداشت آن را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی به دادگستری پرداخت شود و هزینه اجرایی یا نیم عشر بر عهده محکوم‌علیه خواهد بود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه مازاد از مهریه داشته باشه مازاد باید پرداخت شود.نیم عشر را ازهمان مال مورد مزایده کسر میکنند