مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق و حقوق مشابه آن

سلام جناب وقت بخیر
سوالی داشتم خدمتتون اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ازتون
بنده زمین‌ کشاورزی دارم که یکی از دوستان با فاصله 3 پلاک سمت راست زمین بنده زمینی دارد که برای ان امتیاز برق گرفته است و برای ان که مسیر کابل کشی برای وی کوتاه تر شود از بنده درخواست کرد که داخل زمین منو بِکنه و کابل رو دفن کنه ... منظورم‌کابل شخصی بعد از کنتوره نه کابلی که اداره برق میکشه ... حال سوال اینجاست که اگر این اجازه رو بدم ایا برای وی در آینده حق ارتفاق و یا حقوق مشابه آن به وجود می اید؟ و این که اگر حقی به وجود می اید قراردادی بینمون بنویسیم و این حق و از وی سلب کنم چطور؟ و ایا قرار داد عادی کفایت میکنه؟ محضری نباشد.
در ضمن این رو هم عرض کنم که زمین وی مجاور زمین بنده نیست و چند پلاک فاصله دارد ... ممنون میشم اگر بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید اگه صرفا اذن محض باشد هروقت بخواهید از آن روجوع کنید.قرارداد عادی کفایت میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است حقی ایجاد بشه
نوشته بگیرید که اذن ساده است و هر زمان شما بخواهید باید جمع کند.
برای تنظیم اقرار نامه به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما در آینده مشکل ایجاد خواهد شد
خیر ممکن است ایحاد حق گردد
و بستگی دارد و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان بروز مشکل وجود دارد
حداقل متنی تخصصی تنظیم گردد بهتر است اذن دهید تا حق
حتی المقدور با یک وکیل همراه شوید و‌نگارش متن را از وی درخواست کنید
همکاران در سایت دادراه آماده کمک رسانی هستند..،