مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت

سلام و خسته نباشید بر شما سروران گرامی علی الخصوص جناب آقای عاشوری و خانم ملا شمیم
1_چرا در خیلی موارد از کلمه مکومیت استفاده میشه ؟
2_آیا محکومیت با محکومیت متفاوت می باشد و در صورت تفاوت لطفا راهنمایی کنید ؟
3_ایا شورا در صلاحیت شکوائیه با عنوان جعل کلاهبرداری ، مال غیر ، قدرت نمایی با قمه و... می باشد ؟
4_ در استرداد جهیزیه که مبلغ بیش از 20 میلیون می باشد شورا چطور رای صادر می کند ؟ خلاف قانون است ؟
5_ هر شکایت و یا دادخواستی باید در محل اقامت خوانده و یا خواهان و مال منقول طرح شود چرا موارد عنوان شده شورا _خواهان و خوانده ومال منقول در دو منطقه متفاوت می باشد شورا عدم صلاحیت صادر نکرده و حکم به اجرا گذاشته شده (به نا حق )و کسی هیچ توجهی نکرده و بارها و بارها اعلام کردم اما هیچ ترتیب اثری داده نشده ، تکلیف چیست ؟
خواهان برای در خواست نفقه در شورا در جایی دادخواست داده که نه محل اقامت خوانده بوده و نه زوجه این از نظر ترتیب رسیدگی قانونی خلاف شرع می باشد درست است ؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوالات کلی است
امکان پاسخگویی دقیق نیست
صلاحیت شورا تا مبلغ 20میلیون تومان است
در جرایم اصولا شورا صلاحیت ندارد
جهت صلح و سازش اصولا به شورا ارجاع شده و یا می‌شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شورای قتل اقتدار صلاحیت رسیدگی به جرایم کیفری را ندارد ننه‌ی صلح و سازش پرونده به آنجا ارث جا داده می‌شود در خصوص مبالغ بالای 20 1 میلیون در صلاحیت دادگاه می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر در دعاوی کیفری پرونده برای صلح ‌و سازش به شورا ارسال خواهد شد و رسیدگی ماهوی در صلاحیت شورا نمیباشد
استرداد جهیزیه در صلاحیت دادگاه ‌ است