مشاوره حقوقی رایگان - جعل سازش

بابت قرارداد(سند عادی) از شخصی طلبکار بودم در جلسه دادگاه بدوی مفاد قرارداد(تعهد نامه و وجه التزام)رو قبول کرده(مکتوب در رای دادگاه:من مفاد تعهد نامه را قبول دارم) و حتی تجدید نظر هم اعتراض کرده (البته فقط بابت عدم توجه قاضی)و نهایتا حکم بدوی تایید شده شاهد هم سند عادی رو امضا کرده و مفاد رو قبول کرده (آن هم در دادگاه و بصورت مکتوب که در رای هم آورده شده) بعد حدود 14 ماه دوندگی اجراییه (مالی )رو گرفتم تازه اتهام جعل (اضافه کردن متن وجه التزام) رو در شورای حل اختلاف طرح دعوی زده(جهت سازش)بنده هم اصل قرارداد که فقط دست من بود رو ندارم (پاره کردم) شاهد هم دارم و اقرار صریح شاکی به قبول متن قرارداد الان میتونم شورا نروم و پرونده بره دادگاه برای اعاده حیثیت .لطفا راهنمایی کنید/ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است در جلسه شورا شرکت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شورا تشریف ببرید و مطرح کنید که حاضر به سازش نیستند تا پرونده به دادگاه ارسال شود