مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حدود اربعه سند اصلاحات ارضی

باسلام بنده سند اصلاحات ارضی که 7هکتاروبنام پدرمرحومم هست دراختیاردارم وتقاضای خلع یدبه دادگاه داده ام دراین سندشماره پلاک اصلی وفرعی نوشته شده اما حدوداربعه مشخص نشده .ایاجانمایی وتعیین دقیق این سندامکانپذیراست؟زمین سه قطعه جنب هم درتصرف دیگران است.

پاسخ ها :

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
بله با ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری با صلاحیت مربوط ( ثبت) انجام میشود