مشاوره حقوقی رایگان - جرم شعارنویسی

سلام پسر پانزده ساله من به همراه دو نفر از دوستانش به جرم شعار نویسی روی دیوار دستگیر شدن و با حکم قاضی چند روز در کانون بودند الان برای ما احضاریه اومده و توی پروندشون نوشته شده تبلیغ علیه نظام توهین به مقام معظم رهبری و اخلال در نظم و آسایش لطفا راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدیم تو جلسه دادگاه چطور باید از بچه ها دفاع کنیم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود معمولا حبس دارددر کانون بستگی به قاضی رسیدگی کننده داردبفرماید بچه بودند وسو نیست وقصدی نداشتند پیشنهاد میشه مشاوره تلفنی یا وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اظهار پشیمانی و دادن تعهد به عدم تکرار جرم دفاعیات خود را مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دادگاه اطفال حضور وکیل تسخیری الزامیست وکیل دفاع مناسب خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست بخشش نمایند توبه کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود در دفاعیات به اظهار پشیمانی و تعهد به عدم تکرار جرم اشاره شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید
دفاع تخصصی را می طلبد