مشاوره حقوقی رایگان - شعار نویسی

سلام بنده رو به جرم شعار نویسی گرفته اند و بنده دست به همچین کاری نزدم بی گناه منو بردن یک هفته بازداشتگاه و با وثیقه 2 میلیاردی ازاد شدم و حق ملاقات نداشتم و اینستاگرامم چک کردن و عکس گرفتن و پرینت کردن فقط یه اسطوریم این بود به جمع معترضین هفتاد هزار نفر بپیوندید همین و اینکه من متاهلم دوتا بچه دارم سرکارمم نمیزارن برم خیلی نگرانم وضع مالیمم ضعیفه به نظر شما وکیل های محترم قاضی چه حکمی میده و اینکه سابقه هم ندارم یا اینکه میشه اگر قاضی زندانی برید بخرم راهی داره؟؟؟ ممنون سپاس

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی معمولا اقدام به شعارنویسی را تحت جرم تبلیغ علیه نظام تفهیم می نمایند که مجازات سه ماه تا یکسال حبس دارد.
ماده 500 قانون مجازات اسلامی
هر کس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروهها و سازمانهای مخالف نظام به هر نحو فعالیت تبلیغی نماید به حبس از سه ماه تا ‌یکسال محکوم خواهد شد.