مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست

با سلام اگر دادخواستی را تا قبل از شروع جلسه رسیدگی استرداد کنیم و مجددا همان دادخواست را با اندکی تغییر در نحوه نگارش دادخواست مجددا برای دادگاه ارسال نماییم ( رجوع از هبه معوض را به رجوع هبه غیرمعوض تغییر دهیم و ابطال سند را نیز در درخواست جدید اضافه نماییم) آیا این متن داخل پرانتز بر روند رسیدگی پرونده توسط قاضی تاثیری نداره،آیا قاضی بعدا نمیگه هدف شما از این تغییرات(هبه معوض به هبه غیر معوض) برای چی بوده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چون استرداد کردید قانونا خیر
مگر از لحاظ روانی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما اگر در جلسه اول رسیدگی افزایش خواسته دهید ابطال سند در حقیقت افزایش خواسته است قابل قبوله و رسیدگی می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید اشتباه دفتر خدمات قضایی بوده است یا اینکه اعلام کنید اشتباه تایپی بوده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مشکلی نیست. می توانید عنوان خواسته را عوض کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اگر در جلسه اول رسیدگی افزایش خواسته دهید مورد قبول واقع خواهد شد. به عبارت دیگر ابطال سند در حقیقت افزایش خواسته است و طبق قانون آیین دادرسی مدنی بایستی مورد قبول واقع شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت قبل را مسترد کردید دادگاه به آن ورود نمی کند.