مشاوره حقوقی رایگان - موضوع: پس از انتقال سند خریدار ( ادعای دیر کرد ) از اینجانب نموده است.

باسلام خدمت وکلای زحمت کش
یک باب اپارتمان فروختم 105 میلیون تومان و 95 میلیون تومان تحویل گرفتم. و واحد را تحویل خریدار نمودم. و بابت سند 10 میلیون تومان ماند و تاریخ دفترخانه را زدیم 97/07/06 و بدلیل اینکه ملک نوساز بود و سند مادر در مراحل تفکیک بود من به خریدار گفتم که سند تا تاریخ دفترخانه اماده نمیشود خریدار قبول کرد و در تاریخ 97/07/12 (دقیقا 6 روز بعد تاریخ سند) پشت مبایعه نامه نوشتیم مبلغ 95 میلیون دریافت نمودم و فقط مبلغ 10 میلیون تومان بایستی خریدار ((هر موقع سند واحد اماده شد)) به فروشنده در دفترخانه پرداخت نماید و هم خریدار امضاء زد و هم من امضاء زدم. و من نیز بعد 6 ماه پس طی مراحل اداری سند را قطعی به نام خریدار انتقال نمودم. و الان میبینم یه اخطار از طریق شورای حل اختلاف برایم امده که خریدار خواستار به ازای هر روز دیر کرد مبلغ 20 هزار تومان تو مدت 6 ماه جمعا 3600 تومان بعلاوه خسارت دادرسی که جمعا 4 میلیون دویست هزار تومان از من خواسته است. سوالم این است از شما بزرگواران اولا ایشان در تاریخ دفترخانه عدم حضور نگرفته چطور میتواند ادعای دیر کرد کند. دوما 6 روز پس از تاریخ سند پشت مبایعه نامه نوشتیم هر موقع سند حاضر شد خریدار بایستی در دفتر خانه به هنگام تنظیم سند ده میلیون تومان به فروشنده پرداخت کند ضمنا یکماه دیگه من باید برم شورای حل اختلاف که وقت رسیدگی تعیین کرده اونجا چه باید بگویم؟ ایا من بایستی به ایشان دیر کرد بدهم و یا خیر ممنونم از راهنماییتان.

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام اگرایشان کتبا موافقت خودرا جهت تغییرتاریخ انتقال سند قبول وامضاکرده باشند نمیتوانند مطالبه خسارت کنند در شورا باارائه مدارک میتوانیدازخود دفاع کنید ولی بنظرمن بهمراه وکیل حضورداشته باشید