مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرائیه

باسلام. از دادگاه استان لرستان تقاضای تغییر نام کردم. شهر محل صدور شناسنامه ام ، استان مازندران است. رای به تغییر نام صادر شده و یک ماه هم زمان گذشته است. در حالی که من از لرستان به ساری منزل مادرم نقل مکان کردم و استراحت مطلق هستم. آیا صدور اجراییه رو از طریق ثنا میتونم انجام بدم؟
اگر اجراییه صادر بشه من حتما باید حضوری ب لرستان برم؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
برای پیگیری پرونده از طریق اجرای احکام باید حضورا موضوع را پیگیری کنید