مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح

سلام عرض ادب و احترام خدمت وکلا و متخصصین
پسر بنده 15ساله در مدرسه مورد توهین و فحاشی قرار می گیرد و با همکلاسی خود درگیر شده که طبق گزارش پزشک قانونی پل بینی طرف ورم کرده و شکستگی استخوان به طوری که با درمان معمول بهبود می یابد.بفرمایید مبلغ دیه چقدر است .ضمنا در مدرسه هیچکدام از مسولین حضور نداشته آمد و در جلسه امتحان اتفاق افتاده.با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکستگی نداشته باشد مشکلی پیش نمیاد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان دیه بستگی به گزارش پزشکی قانونی دارد تا میزان جراحت برسی و درصد یا ارش معین شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ دیه را به این صورت نمی‌توان پاسخ داد چرا که پزشکی عمومی می‌بایست شخص آسیب دیده را معاینه نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تعیین میزان دیه فقط با کارشناس و پزشک قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین دیه بر عهده پزشکی قانونی است که در نهایت شعبه اجرای احکام کیفری مبلغ دقیق ریالی دیه را تعیین خواهد نمود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دیه شکستگی بینی معادل 10% از دیه کامل است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. مبلغ دیه با توجه به جراحت توسط.پزشکی. قانونی تعیین میشود صمنا با توجه به وظیفه مسیولین مدرسه در نظارت و عدم حضور ایشان تقصیر ایشان نیز.محرز و بایستی از ایشان نیز شکایت شود