مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین موات

با سلام. زمینی سند دار با کاربری طلق ،اداره منابع طبیعی آن را موات اعلام نموده است.
آیا امکان فروش آن به اشخاص وجود دارد یا خیر. اگر امکان پذیر نیست مستند به چه قانونی امکان پذیر نیست

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با وضعیت فعلی خیر میتوانید موات بودن زمین را ابطال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
زیرا زمین موات متعلق به دولت است و در صورت فروش آن ، جرم فروش مال غیر است ولی

ولی شما میتوانید با توجه به مستندات و دلایل موجود ، حسب مورد دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و نتیجه خواهید گرفت