مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین غیر زراعی و موات

سلام مقداری زمین که تپه و موات هست به اندازه هفت هزار متر خودم صاف و نمودم برای ساختمان مزارع مشاع 50درصد
حال مشتری امد و این زمینهای موات نیز داخل ان است و ارزش ان خیلی کمتر از زمینهای هست که نزدیک شهر و در یک سند میباشد
حال به عنوان متهم فروش مال غیر متهم شدم دوهزار متر بیشتر فروختم
ایا نسبت به قیمت زمین مشخص میشود یا متراژ زمین و اگر مشخص سهم شده باشد و خودت جدا کنی باز زمین مشاع است که در همجای زمین مشاع سهم هستند شرکا و در چار پلاک که من دو پلاک قیمت کمتر و زمین موات دار فروختم جرم نمودم برای دو هزار متر بیشتر از نظر متراژ تشکر میکنم

پاسخ ها :

فروش زمین موات فروش مال غیر زمین موات زمین