مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری

با سلام و وقت بخیر یکسال پیش ما خونه ای رو اجاره دادیم ک الان قرارداد خونه تموم شده و قرار بر این شد ک مستاجر اونجا رو تخلیه ولی از اون موقع یک ماه میگذره و قرارداد خونه هم تموم شده ولی خونه رو تحویل ندادن و ما از شون شکایت کردیم و بعد از چند مساجر گفتن ک بیا خونه رو تحویل بدیم الان ما باید چیکار کنیم خونه رو تحویل بگیریم یا بذاریم مراحل قانونی طی بشه ؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

تحویل بگیرید ولی میتوانید برای احرت المثل ایام تصرف یا توافق کنید یا دادخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اجور معوقه ندارند و رضایت دارید با توافق میتوانید تحویل بگیرید

حامد آهنگران

جناب آقای حامد آهنگران :

سلام اگه اختلاف مالی و خسارتی بین شما نیست، میتونید با صورتجلسه تحویل بگیرید