مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در تصادف

با سلام بنده دو روز پیش تصادف کردم یک ماشین از پشت سر به ماشین من برخورد داشت من اون لحظه خوب بودم ولی شب همان روز دردی در کمر وگردن احساس کردم وفردا روز بعد برای درمان به پیش دکتر رفتم و فهمیدم مهره کمرم و لگنم آسيب دیده وباید عمل کنم می خواستم بدونم آيا امکانش هست اقدام کنم برای دیه یا نه تا چه زمانی بعد از تصادف مهلت‌ هست اقدام کنیم به پژشکی قانونی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید از طریق مراجعه به پزشکی قانونی و تشکیل پرونده دیه را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که پلیس راهنمایی و رانندگی کروکی تصادف راکشیده ودرصورت جلسه ذکرگردیده که تصادف جرحی بودبله قابل پیگیری می باشد در غیر اینصورت بایستی ثابت نمایید که آسیب جسمی شمابراثرتصادف بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طرح شکایت نمایید
موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله قابل شکایت می باشد و با مراجعه به پزشکی قانونی میزان صدمات و خسارات مشخص می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید دید کارشناس در نظریه اش چه نوشته است اگر تصادف را جرحی اعلام کرده میتوانید با اخذ گواهی پزشکی قانونی اقدام به شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله میتوانید نسبت به شکایت اقدامات مربوطه را انجام دهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بتوانید اثبات کنید در اثرتصادف آسیب دیدین بله قابل مطالبه هس

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی شکایت کیفری مطالبه دیه ناشی از تصادف علیه مقصر