مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و سنوات

با سلام
من به مدت سه سال در یک شرکت ساختمانی مشغول به کار بوده ام. و اخیرا تصمیم گرفتم که از شرکت خارج شوم.
در زمانی که مشغول به کار بودم در پایان هر ماه به کارگران کارتکس هایی داده میشد که در یک طرف آن حضور و غیاب و مرخصی های کارگران مشخص شده بود و در طرف دیگر آن شامل حقوق و مزایا و... بود . اما همین طرف کارتکس را به صورت سفید از ما امضا و اثر انگشت می‌گرفتند.
حال که برای تصفیه به شرکت مراجعه کرده ام میگویند که تمام حقوق و مزایای خود را گرفته ای.
آیا اگر به اداره کل شکایت کنم میتوانم مطالبات خود را بگیرم؟
در ضمن به ما فیش حقوقی داده نشده است. و من دارای قرارداد میباشم.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله حتما میتوانید در اداره کار طرح دعوا کنید و نتیجه خواهید گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار اقدام به طرح دعوا کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید