مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق سنوات بعد از استعفا

عرض سلام و روز بخیر
بنده حدود 14 سال سرکارگر یک کارگاه ادوات کشاورزی بودم و از اردیبهشت ماه 1402 استعفا دادم ، طی این سال ها هیچ سنواتی از جانب کارفرما برای من پرداخت نشده و هر سال هم عیدی به جای دوبرابر حقوق اندازه حقوق یا بعضا کمتر هم برای من پرداخت میشد
الان میخواهم بدونم اگر شکایت کنم سنوات و عیدی این سال ها رو میتونم بگیرم یا نه و اگر میتونم چقدر برام شامل میشود؟
با تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و سنوات و عیدی معوقه را پیگیری نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم مدارک خود را در سایت اداره کار بارگذاری کنید و حتماً مطالبات خود را درخواست کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به ثبت شکایت از طریق اداره کار اقدام نمائید.