مشاوره حقوقی رایگان - سند رهنی و مستثنیات دین

باسلام من از کسی طلب دارم وبابتش منزلش که دردفترخانه سندش را به رهن خودم دراوردم ویک چک به مبلغ هرکدام 640 میلیون وثیقه گرفتم برای هردو شکایت کردم ودردوشعبه مختلف دادرسی شد واجرائیه چک رازود تر گرفتم ودراجرای احکام دستور کارشناسی دادن وملک 1میلیارد و350 میلیون کارشناسی شد وبدهکارم بخاطر کلاهبرداری هم خودش وهم همسرس درزندان شیراز هستن ودرملک حضور ندارند وملک در تصرف مستاجراست واز زندان درخواست مستثنیات دین داده وقاضی با تمام این مدارک وسند درهن بنده با درخواستش موافقت کرده سوالم اینه امکان این کار هست یا دارن خلاق قانون انجام میدن؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید باوجود مستاجر در خانه اجاره نامه را پیدا یا مستاجر را به انجا ببرید ودر پرونده بگذارید تا موافقت نشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مستنیات دین توسط مقام رسیدگی‌کننده محرز شود هیچ اقدام خلاف قانونی انجام نشده است و همانطور که از نام مستثنیات دین پیداست طبق قانون نمی‌توان آن خانه را بابت طلب برداشت کرد.