مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در شهر دیگه

سلام. من یک موتور از کسی در شهر دیگه خریدم برای سندش امروز فردا میکنه سند موتورم سفید میتونم ازش داخل شهر خودم شکایت کنم یا حتما باید برم اونجا ثبت شکایت کنم باید چند بار برم اون شهر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد در شهر شما تنظیم شده می توانید در شهر خودتان طرح دعوی کنید.
در غیر این صورت باید در دادگاه محل سکونت خوانده طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
در دعوای حقوقی ، مرجع صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت خوانده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دعوای حقوقی ، مرجع صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت خوانده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محل تنظیم قرارداد و محل اقامتگاه خوانده وفق قانون صالح به رسیدگی است

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر قرارداد کتبی مبنی بر لزوم تنظیم سند در محل عقد ندارید باید به اقامت گاه خوانده مراجه فروائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از محل سکونت خودتون میتوانید علیه ان شخص در محل اقامت خوانده طرح دعوا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت تنظیم قرارداد در شهر خودتان میتوانید از شهر خود اقدام کنید و اگر قراردادی تنظیم نشده باشد بایستی در شهر محل اقامت خوانده طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در محل خوانده محل تحویل یا محل عقد قرارداد شکایت کنید