مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه ممانعت از فروش اپارتمان با فحاشی توهین

با سلام واحترام و تشکراز پاسخگویی تان
حدود 4ساله آپارتمانی قدیمی درساختمان سه طبقه خریدیم که مالک دوطبقه دیگر یک نفراست و چون فروشنده ای که به ما فروخت بخاطر بی احترامی و فحش و ناسزا که به پدر مرحوم این آقا انجام داده بودند به ایشان نفروخت در تمام این 4سال ما نتوانستیم یک شب در آنجا زندگی کنیم از بس که داد میزد رعب و وحشت ایجادشده بود در زمانیکه آنجا را بازسازی میکردیم به کارگرها بناها و تمام عوامل بدوبیراه میگفت حتی یکبار منجر به درگیری شدید فیزیکی با
سرکارگر شده بود چندین شاهد داریم .
چند بار خواستم به 110 زنگ بزنم مخصوصا یکبار که آنجا رفتم این آقا اومده بود در واحد را داشت هول میداد که من دادوفریاد کردم گفت ببخشید متوجه نشدم ولی از دادوفریاد من ترسیده بودچون من همسرندارم و نمیخواستم که با پسرم درگیر شود و اینکه آنجا هم زندگی نمیکردیم باعث شد که شکایت نکنم .بهرحال الان من بدهی دارم و ملک را برای فروش گذاشتم که دیروز 22شهریور مشتری و مشاوراملاک را بافحاشی رکیک انداخته بیرون ،البته پسرم یک دقیقه را تونسته فیلم بگیرد وبا پیچ گوشتی حمله کرده ،یعنی واقعا امنیت جانی و روحی نداریم یعنی واقعا نمیتونیم وارد خونه ی خودمون بشیم ، من چیزی خریدم وبه مردم بدهی دارم وقتی اینطور فحاشی و حمله میکند کسی نمیخرد خسارت مالی من چه میشود ؟ چه کار کنم؟
با تشکر فراوان از وکلای محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از بابت توهین شما میتوانید شکوائیه کیفری مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد