مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری

سلام بزرگواران. در ساختمانی زندگی میکنم که به صورت دوطبقه(همکف وطبقه اول)است.من طبقه همکف رودارم وقصدفروشش رادارم وهمسایه ام که درطبقه اول هست هروقت مشتری میادبراخانه ام شروع میکندبه سروصدا وآهنگ بلندگذاشتن وصدای محکم راه رفتن ازشون میادودرب هارومحکم کوبیدن.بهترین راه حل شمابرای اینکه کاری کنم که این کارهارانکندچیست؟به پلیس که میگیم فقط میادتذکری میده ومیره وبازدوباره همسایه ام شروع میکندبه کارهای قبلی ومشتری که میبینه رفتارشو پشیمون میشه از خریدن. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت مزاحمت بااستناد به مدارک خود شکایت مزاحمت مطرح نمایید...