مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو از پارکینگ

سلام
بنده یک خودرو وکالتی خریدم بعد ب صورت چک یکماهه وکالتی فروختم و تمام اسناد و مدارک من جمله برگ سبز و کارت ماشین و بیمه نامه را تحویل خریدار دادم،چک طرف پاس نشد و مهلت وکالتی هم ک دادم تموم شده بود و خوشبختانه هنوز خودرو تعویض پلاک نشده،صاحب پلاک ک برگ سبز ب اسم ایشون هست رو بردم راهنمایی رانندگی برای اقدام ب توقیف پلاک،الان میخاستم بدونم چجوری میتونم ماشین رو از پارکینگ ترخیص کنم با توجه ب اینکه هیچ مدرکی از ماشین ندارم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ترخیص فقط توسط مالک یا شخصی که سند وکالت از طرف مالک را دارد صورت میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده است شما باید دادخواست فسخ قرارداد بیع را اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ترخیص چنین خودرویی توسط شما غیر قانونی است تا فسخ معامله را انجام نداده اید خودرو متعلق به خریدار است