مشاوره حقوقی رایگان - ماساژ جنسی

سلام خسته نباشید من توی کانال تلگرام ماساژ جنسی درخواست دادم و یک میلیون واریز کردم
ادمین لوکیشنو فرستاد و شماره طرف رو
رفتم به محل گفتن چون اولین بارته بابت ضمانت 2میلیون دیگه واریز کن بعد برنامه پس میدیم.
واریز کردم و تماس گرفتم گفتن 2تومن دیگه بابت امنیت مکان واریز کن و من دیگه واریز نکردم و هیچ برنامه ای انجام نشد
میخاستم بدونم اگه از اینا شکایت کنم به جایی میرسم؟
برای خودم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان کلاهبرداری و برپایی مراکز فحشاو فساد میتوانید شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت ایجاد مرکز فساد و فحشا و کلاهبرداری مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
کلاهبرداری است
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید دادخواست مطالبه وجه نمایید با فیش واریزی