مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قانونی به سرایدار

با سلام چنانچه اکثریت مالکین مجتمع مسکونی مخالف پرداخت حقوق سرایدار بر اساس قانون کار و قوانین تامین اجتماعی باشند. تکلیف اقلیت که مایل به پرداختهای قانونی میباشد چیست؟ آیا در صورت شکایت سرایدار اقلیت هم مسئول پرداخت اضافه حقوق و جرائم میباشند؟ راهی هست که اقلیت مسئول نشوند؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر کارفرمای سرایدار هیئت مدیره میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این هیئت مدیره است که در مقابل سرایدار مسئولیت دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون شما مکلف ‌هستید که تمام حق و حقوق سرایدار را پرداخت نمایید
حقوق ماهیانه ، حق بیمه ، عیدی ، پاداش ، سنوات سالانه

بله تمام مالکان مسئولیت خواهند داشت

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بهتر است این موضوع صورتجلسه شود و مخالفین نیز امضا نمایند ولی مسئولیت قانونی با هیات امنا ساختمان یا مدیر ساختمان است