مشاوره حقوقی رایگان - ندادن مابقی پول خودرو به فروشنده

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای دادراه که گاهی مزاحم میشم برای خودم و آشناها سوالی میپرسم ..
من یه ماشین فروختم و 150 ملیون خریدار زد به حسابم
ما بقی قرار بود بعد سند زدن بپردازد که میشه 170ملیون رفتم وکالت زدم و ایشون ماشینو فروختش بعد از امروز فردا کردن میگه من تمام کمال پولو بهت دادم چون آشنا بود تو قولنامه نوشته شد مابقی پول به فروشنده نقداً پرداخت شد و از کم کیف معامله مطلع می‌باشد آخه من پولی تو حسابم نیامد ؟
بنگاهی هم از من سوال کرد آقا پولو نقدأ گرفتی منم چون آشنا بود گفتم گرفتم که به این امید تو دفتر خانه به من بده..
رفتم نمایشگاه گفتم بقیه پولو به من نمی‌ده بنگاهی گفت من ازت چند بار سوال کردم که پولو نقدأ گرفتی شما هم گفتی گرفتم حالا که سند زدی دیگه نمیشه کاری کرد چون گفتی نقد گرفتی قبلش باید تسویه میکردی ..
بنگاهی گفت طبق گفته‌های خودتون من نوشتم و امضا کردین...
الان این آقا میتونه بگه پولو بردی خرج کرد یا مثلاً جاه داد ..
چون یک درصد فکر نمی‌کردم این آقا همچین کاری کنه؟
الان میگه برو شکایت کن و خودت محکوم میشی؟
آخه من اگه 170 ملیون بقیه رو اگه میگرفتم باید میریختم به حسابم که نریختنم ؟
الان من میتونم کاری کنم که ثابت بشه این آقا به من پولی نداد اگه شکایت کنم من محکوم میشم یا این آقا ؟
تو رو خدا راهنمایی بفرمایید ? خواهشن

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به اقرار شما ثمن تسویه شده میباشد ، مگر با اوضاع و احوال قضیه مثل اینکه پولی به حساب شما از طرف این شخص واریز نشده و یا این مقدار پول عرفا بصورت دستی قابل پرداخت نمیباشد. و همچنین درخواست سوگند هم داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر اثباتش خیلی سخته خودتان اقرارکردید دریافت نمودید