مشاوره حقوقی رایگان - تردد در ساعت 2-3 نصف شب

با سلام.
همسایه روبرویی ما یک پدر و 2 تا پسر هستند که به قول خودشون تا 2-3 نصف شب سر کار هستند و تازه اون موقع بر میگردند خونه و درب خونشون چون آکاردئونی هست نصف شب ایجاد صدا و مزاحمت میکنه و خود من که آدم خوشخوابی هستم تا حالا 3-4 مرتبه از این صدا بیدار شدم.
متاسفانه مراعات هیچ چیزی رو هم نمی کنن که آروم درب آکاردئونی رو باز کنند که صداش کمتر باشه و حتی شده ساعت 2 اومدن خونه و بعد از 10 دقیقه مجدد رفتند و دوباره یک ساعت بعد کجدد برگشتند و دوباره صدای درب آکاردئونی و درب ورودی رو ....
یکبار هم از طریق مدیریت بهشون تذکر دادم.
ولی حدود یک ماه هست که این شرایط وجود داره.
امکان شکایت هست و یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ببین با روغنکاری لولا های درب اکاردئونی یا تعمیر آن شاید درست شود اگر نشد باید اول استشهاد به تهیه کنید و الباقی همسایه ها تایید کنند بعد شکایت مزاحمت به دادسرا تقدیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
وگرنه نامتغارف باشد اری قابل شکایت است