مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

با سلام بنده در ساختمانی 15واحده ساکن هستم
مدیر ساختمان قبلی عوض شد ودرحال حاضربنده مدیرساختمان هستم
قراردادی ک با شرکت اسانسور بستیم یک ساله هست و بنده کامل تسویه کردم اما مدیر قبلی بدهی داشته و الان پاسخگو نیست و شرکت میگه سرویس دهی رو قطع میکنه خواستم بدونم الان تکلیف چیه قرارداد امسال ک تسویه شده اگر سرویس دهی نکنند میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی توجه به قرارداد فیمابین با شرکت آسانسور کرد و ضمانت اجراهایی که بابت بدهی ها در نظر گرفته شده است در صورتی که خلاف مفاد قرارداد از ایفای تعهدات خور استنکاف میکنند به تبع میتوانید اقدام به طرح دعوی کنید که البته پیشنهاد میشود ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید تا شاید احتیاج به طرح دعوی نشود‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به توافقات آنان دارد بنظر حق با شرکت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است