مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کذب کشف حجاب

سلام وقت همه عزیزان بخیر. برای من سه بار پیامک کشف حجاب اومده و من با دورم مراجعه کردم و تصاویر دوربین های منزل رو ارائه کردم. چرا که در هر دو تاریخ و ساعت خودرو در پارکینگ بودش. الان برای بار سوم ماشین رو توقیف فیزیکی کردن این در حالی هستش که بار سوم هم ماشین توی پارکینگ بودش. من چطوری میتونم شکایت کنم؟ و اینکه هیچکدوم از این سه مورد دوربین نزده. مردم گزارش دادن. چه میشه کرد؟ و اینکه فکر میکنم این موضوع توقف ننمیشه و ادامه خواهد داشت. خدا میدونه چند تا پیام دیگه بیاد برام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است موضوع را از طریق مراجع عالی حل و فصل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان گزارش خلاف واقع شکایت کنید.
توجه داشته باشید اگر حجاب را رعایت نمی کنید بهتر است جهت اینکه مشکل پیش نیاد قوانین مربوط به حجاب را رعایت کنید..

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، ابتدا اعتراض در مرکز راهور سپس شکایت گزارش خلاف واقع

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید ببینید مدارک ارگانی که دستور توقیف داده چه می باشند که بتوانید دفاع مناسبی ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید و اعتراض خود را مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در کلانتری یا پلیس امنیت اخلاقی فرم اعتراض بگیرید اعتراض کنید و تصاویر دوربین مداربسته پارکینگ را پیوست کنید