مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر حرف زدن با دختر خانومی در تلگرام

سلام و خسته نباشید.
بنده با یه دختر خانومی در فضای تلگرام حرف میزدم و پیشنهاد این حرف زدن از طرف همون خانومه بود بعد چند روز پیش پدر همون خانوم به بنده زنگ زده بود که من از طریق فتا ازت شکایت میکنم و تو مزاحم دختر من شدی و توهین و تهدید میکرد بنده رو . در حالی که من هیچ اذیتی نکردمشون و پیشنهاد حرف زدن با هم از طرف خانومه بود الان اگه پدرشون شکایت کنه من مجرم میشم؟ یا بخاطر توهین و تهدید هایی که من رو پشت تلفن میکردن من میتونم شکایت کنم ازشون؟
ممنون که پاسخگو هستید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن دختر خانم دارد
اگر بالغ ورشیده باشد خود باید َطرح دعوا کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .رابطه مجازی در رویه قضایی نشان از رابطه نامشروع نیست .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در سن قانونی بوده و به اختیار خود انجام داده مشکلی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توهین و تهدید قابل پیگیری است به شرط اینکه بتوانید ثابت کنید