مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک با داشتن وکالت نامه

با عرض سلام و احترام

آیا میتوان با داشتن وکالت نامه مدت دار توقیف پلاک وسیله نقلیه رو گرفت ؟

چون بنده این وسیله رو فروختم و وکالت هم بنام خودمه ولی خریدار به قرار خود طبق قولنامه عمل نکرده و برای تعویض پلاک حاضر نشده

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر در وکالت نامه قید شده باشد توقیف پلاک میتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر پلاک خودرو به اسم شما نباشد و شما در وکالتنامه اختیار داشته باشید باید وکیل دادگستری بگیرید و وکیل دادخواست فک پلاک اقامه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط و اختیارات موجود در وکالتنامه تعیین کننده است تا معلوم شود که توقیف امکان دارد یا امکان ندارد‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید