مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه از پدر

30سال هست که پدرم رفته وبه ماهیچ خرج ومخارجی نداده چندسال زندان بوده وبعدازاد حالاهم وضع مالیش خوبه ومادرم روهنوز طلاق نداده چجوریه لطفآیه رهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان می تواند نفقه و مهریه خود را مطالبه کند
فرزندان دختر نیز می توانند نفقه خود را مطالبه نمایند.
توجه داشته باشید که نفقه گذشته فرزندان ممکن نیست و نفقه حال قابل مطالبه است.
مادرتان می تواند نفقه گذشته خود را نیز مطالبه کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نفرمودید دختر هستید یا پسر ولی چنانچه شرایط اخذ نفقه را دارید بطرفیت پدر دادخواست مطالبه نفقه دهید