مشاوره حقوقی رایگان - بابت مزایده زمین واگذار شده چه باید کنم؟

سلام و عرض ادب .زمینی را سال 96 به صورت فروشنامه ایی خریدم که سند نداشت و تمامی نسخه اصلی بنچاق قبلی زمین هم تحویل بنده شد و کلیه همسایه ها و هیئت امنای محل هم گواه این معامله و مالکیت بنده نسبت به این زمین هستندو جدیدا استشهایه هم گرفتم .فروشنده سال 97 به دلیل ورشکستگی و شکایت شریک کاریش به زندان افتاد و شریکش هم تمامی اموالی که به نامش بود توقیف کرد الان یعنی سال 402 یکی از دوستانم که در همسایگی زمینی که خریده بودم هست با بنده تماس گرفت که از دادگاه زمین شما را مزایده گذاشتند و فروشنده زمین از زندان بابنده تماس گرفتند مبنی بر اینکه زمینی که به شما فروختم را با اینکه اعلام کردم مالک نیستم و واگذار کردم به مزایده گذاشتند و شما پیگیری کنید.رفتم اجرای احکام کیفری گفتند یک دوازدهم زمین از طرف اجرای احکام کیفری به مزایده گذاشته شد و طلبکار جای طلبش برداشت شما دادخواست ثالث اجرایی بدید ، بنده دادخواست ثالث اجرایی دادم و پرونده رفت شعبه کیفری و اونجا هم قاضی ارجاع داد به شعبه حقوقی ،میخواستم راهنماییم کنید.ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما دادخواست اعتراص ثالث اجرایی را اقامه نمایید
و شما باید دلایل و مستندات مبنی بر مالکیت خود را به دادگاه ارائه نمایید
و برای صدور حکم به نفع شما ، باید مالکیت شما در دادگاه احراز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است برای ارائه‌ اظهارنظر دقیق حقوقی مدارک و مستندات مربوطه‌ مورد بررسی قرار گیرد.