مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در کلانتری و شکایت مجدد

سلام خسته نباشید. 2راس گوسفند از من بردن و سارق را اوردن کلانتری و مامور کلانتری گفت رضایت بده منم رضایت بی قیدوشرط دادم و بعد 2روز که نیاورده بنده میتونم ازش شکایت کنم خیلی ممنون میشم زود جواب سوالما بدید حتی هزینه داره میپردازم فقط زودجواب بدین ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی مجددا شکایت کن اینبار به دادسرا نه به کلانتری

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ،
بستگی به متن رضایت نامه دارد ‌و اینکه رضایت بصورت بی قید و شرط بوده یا خیر
چنانچه نسبت به تحویل گوسفند در دو روز بعد اشاره نشده باشد از طریق کیفری کاری نمی‌توان کرد لیکن از طریق حقوقی با کمک وکیل امکان پیگیری وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

طبق قانون رجوع از گذشت مسموع ‌نمیباشد
امکان اقامه شکوائیه جدید وجود خواهد داشت ولی اینکه قاضی شکایت را بپذیرد یا خیر بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید دوباره شکایت کنید مانعی ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر بی قید و شرط رضایت دادیدنمیتوانیدشکایت کنید اما دادخواست استرداد مطرح و مطالبه ضرروزیات کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکانش وجود دارد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به رویت متن رضایتنامه. اگر متعد به تحویل شده است دادخواست حقوقی الزام به ایفای تعهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق کلانتری پیگیری نمایید که با ایشان تماس بگیرند مشکل حل شود