مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

من چند وقت پیش رفتم دکتر زنان برای دل دردم و پرده بکارت خودم هم معاینه کرد گفت پرده اسیب دیده ولی من تا حالا رابطه نداشتم دوتا دکتر دیگه بعدش رفتم یکیشون گفت سالمه یکی دیگه گفت نه ...من از بچگی اتفاق زیاد برام افتاده تصادف و پرت شدن و جودوکار هم هستم ...چطوری میتونم ثابت کنم که در حادثه اسیب دیده نه رابطه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

لازم نیست اثبات کنید کسی که مدعی حرفی است باید ثابت کند پارگی بکارت تنها بدلیل رابطه که نیست کسی که مدعی است شمارابطه داشتی باید موضوع را ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اثبات موضوعی از سوی شما نیست و هر شخص که ادعا دارد بایستی ثابت کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای کی و چی دنبال اثبات هستید
اصل برصحت گفته های شماست