مشاوره حقوقی رایگان - رد کردن در گزینش بانک

باسلام
بنده در آزمون بانک ملت شرکت کردم و قبول شدم ولی در گزینش عقیدتی 2 مرحله رد شدم و بار آخر در گزینش بانک مرکزی هم رد شدم.
توی نامه‌ای که دادن گفتن به دیوان شکایت کنم
مراحلش رو نمیدونم چیه و اینکه آیا امیدی هست که رای رو برگردونن؟
ممنون میشم پاسخ بدین و راهنمایی کنید
متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق سامانه سجام دادخواست خود را به دیوان عدالت اداری مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه رای به چه نحو است بایستی دید مدارک و نحوه دفاع به چه شکل است که البته به نظر مقام رسیدگی کننده نیز دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق سامانه سجام و نتیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید