مشاوره حقوقی رایگان - نیم درصد ارش

باسلام
بنده یک ماه پیش تصادف کردم مقصر صد در صد طرفه مقابل شد پزشکی قانونی نیم در صد ارش دیه کامل نظریه داده از طرف بیمه تماس گرفتن بیا بیمه دیه اماده است بگیر با مراجعه به بیمه چهر میلیون وپانصد هزار تومان برای من دیه تعین شده در صورتی که بنده دوماه به علت اسیب که به سینه و بازوی چپم وارد شد توانای کار را نداشته ام و مبلغ سه میلیون نهصد هزار تومان خرج موتور سیکلت شده. به غیر از هزینه دادرسی و پزشکی قانونی و معرفی به پزشک معتمد و هزینه های دارو ودر مان این یعنی چی اخه این همه الافی لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

حدودا پنج میلیون تومان میشود هزینه ها باید جداگانه مطالبه خسارات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دادخواست وجود خواهد داشت