مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام صبح بخیر
بنده خودرویی که داشته ام با خودروی دیگری سر به سر معاوضه نمودم و صاحب خودروی بنده نمیاد سند بنام بزند و بنده توقیف پلاک زدم روی خودرویی که معاوضه نمودم و حالا صاحب خودروی بنده میگه چون توقیف پلاک زدی من هم توقیف پلاک میزنم روی خودروی شما و در ضمن سند خودرو بنام ایشان نیست ایا میتواند بی دلیل توقیف پلاک برند روی خودروی بنده ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت از مالک داشته باشد می تواند ، اما شما بهتر بود دادخواست الزام به سند می زدید

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، دادخواست الزام به انتقال سند خودرو بدهید