مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

برج اول امسال 99
پژو 206 داشتم با ال نود دوستم معاوضه کردم. تمام پول پرداخت کردم و فقط 5 میلیون ماند که قرار شد موقع بنام کردن سند پرداخت کنم و سند هم نگرفتم و فقط قولنامه دستی داریم.
مدت 5 ماه گذشته ولی دوستم نمیاد ال نود رو بنام بزنه. با توجه به اینکه 206 پلاکش بنام بنده است و قطعی نخورده. ایا میتونم توقیف 206 رو بزنم تا پرونده بجریان بیفته. و از کجا باید شروع کنم

پاسخ ها :

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

استان :

از طریق دادگاه الزام ایشون رو بخواید که ماشبن رو به نام شما بزن