مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت

به نام خدا با سلام احتراما طبق ماده 980 قانون مدنی که گفته اشخاصی که دارای عیال ایرانی هستند و از او اولاد دارند می‌توانند درخواست تابعیت ایران بنمایند چگونه ممکن است؟ بنده بارها به اداره اتباع خارجه مراجعه کردم گفتند قانون هست ولی اجرایی نمیشه پرونده تشکیل نمی‌دهیم چگونه میتوانم طبق این ماده درخواست تابعیت بدهم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
زوجه ایرانی که همسر خارجی و فرزند دارد زوجه ابتدا باید درخواست تابعیت برای فرزندان خود را نماید و
و بعد از گرفتن تابعیت برای فرزندان ، پدر خارجی به واسطه فرزندان میتواند درخواست تابعیت ایران را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوجه ایرانی می‌باشد مطابق رویه جدید فرزند نیز تابعیت ایران را دارد و بعد از آن برای اخذ تابعیت ایران زوج می‌بایست اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید
البته جدیدا بنظر طی بخشنامه ای متوقف شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
دولت ایران با درخواست تابعیت به راحتی موافقت نمی کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این مطلب درست است اقدام میکنند به وکیل مراجعه کنید براتون انجام دهند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا برای فرزندان تقاضای تابعیت شود