مشاوره حقوقی رایگان - فراموشی

سلام زن که آلزایمر داشته باشد شوهرش میتواند اموال زنش را به یکی از فرزندان انتقال دهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر قیم شود آن هم با شرایطی حتما با یک وکیل مشورت نمایید تا دچار مشکل نشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر. ابتدا باید حجر وی اثبات شود بعد برای وی قیم تعیین گردد و امور مالی توسط قیم و زیر نظر اداره سرپرستی و دادستان انجام شود و غبطه وی رعایت گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
برای زن قیم مشخص کنید و تا زمان فوت اموال تحویل قیم داده می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود

همچین چیزی امکان‌پذیر نمی‌باشد اموال زن مورد حمایت قانونگذار است

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
چنانچه قیم باشد و با اجازه دادستان

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
خیر امکان انتقال نیست مگر توسط قیم آنهم با موافقت اداره امور سرپرستی.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که آلزایمر ایشان به تایید پزشکی قانونی برسد و توانایی دخل و تصرف در اموال خویش را نداشته باشد به اصطلاح حقوقی ایشان فردی محجور محسوب میشود و باید حجر ایشان اعلام و برای وی قیم تعیین شود و پس از تعیین قیم میتوان نسبت به اموال وی در حدود صلاحیت محجور اقدام نمود

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
باید ابتدا حجر ایشان ثابت و سپس قیم تعیین شود تا قیم اموال وی را اداره نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بدون اجازه همسر خیر مگر انکه حکم حجر وی را داشته باشد و قیم قانونی وی باشد

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

انتقال اموال در زمان حیات فرد بعد از اثبات حجر و براساس موارد خاصی تحت اذن دادستان امکان پذیر است. اگر