مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالتنامه الکترونیکی قضایی

سلام، ممنون میشم راهنمایی کنید.. من به یک وکیل یک وکالتنامه الکترونیکی قضایی در سایت عدل ایران دادم و الان خواهان فسخ وکالتنامه و عزل وکيل را دارم. به خود وکیل هم دسترسی ندارم! چه باید انجام بدم؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی با ارسال اظهارنامه عزل وکیل را اعلام کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به شعبه ای که دعوا مطرح شده عزل ایشان را اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر پرونده قضایی در دادگاه است باید ضمن تنظیم لایحه عزل وکیل را به دادگاه اطلاع بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه مربوطه عزل را کتبا اعلام کنید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
در شعبه ای که اعلام وکالت کرده است ، لایحه تحت عنوان عزل وکیل بفرستید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پرونده‌ای در دادگاه طرح شده است می‌بایست به دادگاه و هم از طریق اظهارنامه به وکیل اطلاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
متن تخصصی تنظیم گردد و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با ارسال اظهار نامه به وکیل و اگه طرح دعوا شده اطلاع به دادگاه طی لایحه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و مبنی بر اعلام عزل وکیل به وی اطلاع دهید و سپس یک لایحه در پرونده برای عزل ارسال کنید ‌

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازثنای خودت وکالت‌نامه را دانلود کن بعد عزلش کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان 1 اظهارنامه ارسال نمایید